15+ JAAR ERVARING als ontwikkelingscoach 15+ JAAR ERVARING als ontwikkelingscoach

Over CBC therapy en coaching

Ik ben Natasha De La Paz geboren in Nederland maar heb daarnaast nog een andere etnische achtergrond. Mijn ouders zijn geboren op het prachtige eiland Curaçao, samen met mijn broer en zussen zijn wij opgegroeid in de stad Den Haag. Naast het feit dat ik nog ontzettend veel familie op het eiland heb wonen, hebben mijn ouders ervoor gezorgd dat wij altijd binding met het eiland hadden. Inmiddels ben ik zelf moeder en nog altijd samen met mijn gezin woonachtig in Zuid-Holland.

 

Het klinkt cliché maar ik ben een echte levensgenieter. Ik hou van uitdagingen en avontuur en ben graag bezig. Ik ben sportief aangelegd, dat is er met de paplepel ingegoten. Zorg goed voor jezelf, werd er van huis uit altijd gezegd. Mijn interesses gaan uit naar reizen/ culturen, sporten, auto’s en motoren, eten, ontspannen en de mens.

 

Het laatste heeft ertoe geleid, dat ik momenteel een beroep uitoefen waarin ik mijn aandacht kan richten op de mens. Ik begon jaren geleden te werken in de thuiszorg en kinderopvang. Toen ik begon met de opleiding SPH startte ik met werken binnen de (S)GGZ. Ik heb diverse functies mogen uitoefenen om mezelf vakbekwaam en een specialist in het vak te maken. Mijn kennis is niet alleen opgebouwd uit theorie, maar ook zeker uit levenservaring. Na 17 jaar actief in de SGGZ te hebben gewerkt is mijn passie voor het werken binnen de zorg alleen maar meer gegroeid. Met trots, ben ik vandaag de dag een zeer gedreven en gepassioneerde hulpverlener en praktijkhouder die zich voor de mens zal blijven inzetten. Herstelgericht werken typeert mijn manier van werken als therapeut. Tijdens de trajecten werk ik graag volgens het principe van de presentietheorie/ benadering. Daarnaast zet ik graag het een en ander in om te empoweren en iemand in zijn kracht te zetten.

Waarom wil ik een verschil maken?

1. Ik wil men in staat stellen na te laten denken.

Door men na te laten denken, kan er beargumenteerd worden waarom ze doen wat ze doen? Of waarom men op een bepaalde manier ergens in staat?

2. Zodat men kan ervaren (en niet pas wanneer je in de situatie zit) wat de situatie en/of gevoel met je doet.

Wanneer men ervaart wat een situatie en/of gevoel met hen doet, zij compassie met zichzelf leren hebben. En dit hen doet beseffen dat zij (of wat ze graag willen) ertoe doen.

3. Zodat men na de bewustwording verandering kan toepassen in hun leven.

Zodat men hierdoor zichzelf recht in de ogen kan kijken en afvragen of zij zichzelf in de weg staan, maar ook wat kan hen vooruit helpen?

Kernwaarden

Het geloof

Vanuit het geloof put ik mijn kracht, maar het geloof doet ook geloven. Dit is een grondlegger geweest voor de start van CBC therapy en coaching.

Liefde

Het geven en ontvangen van liefde. Liefde zorgt voor aandacht en verbinding. (Er) Voor en met elkaar zijn.

 

Gezondheid

Zorg voor jezelf in bodymind constructie (als een geheel). Daar deze twee aspecten niet los staan van elkaar.

Groei & vrijheid

Voor en met jezelf bezig zijn, wees niet ergens gebonden aan. Dit kan zorgen voor belemmeringen in het leven waardoor men zich niet vrij voelt.

Succes

Het hebben van succes is niet perse gebonden aan het hebben van veel geld. Maar zit bijv. ook in het lief zijn en aandacht hebben voor de ander en de aangeboden hulp daarop af kunnen stemmen. Bij succes hoort ook iedere behaalde mijlpaal vieren.

Kwaliteit

  • SPW, SCW > MBO
  • SPH, management in de zorg > HBO
  • ACT | Post- HBO
  • Effortless coaching, NLP practitioner en NLP Master
  • NOBCO registraties

Impressie

Reviews

PORTFOLIO

Copyright 2021 CBC Coaching. Alle rechten voorbehouden. Made with love by Brown & Brown (www.brown-brown.nl)
Open chat
Hoe kan ik je helpen?
Hallo. Hoe kan ik je helpen?