Leren je leven op een nieuwe en of betekenisvolle manier te ervaren.

Acceptance and Commitment Therapy

Acceptance and Commitment Therapy, afgekort ACT,  is bedoeld voor iedereen die bewust wil leren omgaan met onaangename gevoelens. ACT is een onderdeel van de derde golf van gedragstherapieën. Het helpt je om op een flexibele manier om te gaan met belemmeringen (acceptatie). Hierdoor kan je investeren in de dingen die echt belangrijk voor je zijn (commitment).

 

Tarieven therapie

Intake (één maal) > Duur: max 90min > Kosten: €150,-

Behandeling per sessie > Duur: 60 min > Kosten: €125,-

Hoe kan ik me voor ACT aanmelden?

Stap 1

Lees hier meer over ACT en plan een kennismakingsgesprek in.

 

Stap 2

Ga in gesprek met jouw huisarts. Hij/zij meld je digitaal aan bij CBC therapy en coaching. Wanneer de aanmelding inclusief verwijsbrief in goede orde zijn ontvangen, zal er z.s.m. contact met je opgenomen worden.

 

 

Stap 3

Na gesprek met de huisarts krijg je de verwijsbrief mee en meld je zelfstandig aan bij CBC therapy en coaching. Na ontvangst van de aanmelding wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

 

 

Dit moet je weten!

Kosten kunnen (gedeeltelijk) vergoed

Om de kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit de zorgverzekering, dien je in het bezit te zijn van een verwijsbrief. Voor de verdere afwikkeling betreft vergoeding wordt vriendelijk verzocht de eigen zorgverzekeraar te raadplegen. Praktijk CBC therapy en coaching draagt hier verder geen verantwoordelijkheid in.

De NFG stelt betreft de vergoedingen de volgende informatie beschikbaar. Een overzicht van de vergoedingsmogelijkheden vind je hier. Dit overzicht is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG. De NFG stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden.

 


Waar worden sessies gehouden?

Een therapie traject wordt op verschillende manieren aangeboden:

  • Op locatie en face to face
  • Online
  • Een combinatie van online en fysiek

 


Wanneer worden sessies gehouden?

Over het algemeen vinden de sessies één keer in de twee weken plaats. Uiteraard wordt in overleg goed gekeken of er meer nodig is. Het kan dan voorkomen dat er wekelijks een sessie zal zijn. Indien er al meer sessies hebben plaatsgevonden, kan het zijn dat iemand er zelf voor kiest om meer tijd tussen de sessies hebben.

 

Copyright 2021 CBC Coaching. Alle rechten voorbehouden. Made with love by Brown & Brown (www.brown-brown.nl)
Open chat
Hoe kan ik je helpen?
Hallo. Hoe kan ik je helpen?