Vitaliteit: wat is dat?

Maar ik ben wel van mening dat bij vitaliteit ook zeer zeker wel mentaal stukje komt en en dat wordt heel vaak nog over het hoofd gezien. Men denkt dat vitaliteit altijd maar te maken heeft met het stukje gezond eten gezond, leven en bewegen. Tuurlijk is ook een onderdeel ervan, maar als je mentaal niet goed in elkaar steekt, dan ja kan je nog zo hard aan je finaliteit werken maar dan gaat dat ook niet heel veel uithalen. Snap je, dus ik probeer dat allemaal een beetje samen. Dus ik denk dat uiteindelijk het wezenlijker resultaten dan ook gaat worden, dat al die dingen samen teweegbrengen dat de medewerker zich vitaler gaat voelen. En dat het vitaler voelen ook weer effect gaat hebben op minder werkstress, lagere zieke ziekteverzuim en dat mensen ook zeer zeker weer plezier in hun werk gaat terugvinden. En daardoor dus niet uitstromen.