Samenhorigheid: hoe kijk ik ernaar?

Op het moment dat de leidinggevende in ieder geval met het team kan gaan zitten. En daadwerkelijk kan kijken nou oké dit en dit en dit is het probleem, maar ook vanuit zijn rol als de enige geven dan kan benoemen waar die eigenlijk te kort heeft geschoten. Dan heb je een bepaalde dynamiek wat een team, maar ook wat de zorgmedewerkers uiteindelijk weer erop attendeert, van hey, er wordt wel degelijk naar ons geluisterd. Want diegene die leidinggevende van ons die heeft dat of dat of dat benoemd. En dat is nou precies waar we al die tijd tegenaan liepen. Dat is nou precies wat we benoemde. Hij of zij heeft dus wel degelijk naar ons geluisterd. Je hebt daardoor dat medewerkers toch vaak wel weer de schouders eronder kunnen zetten en maakt niet uit wat voor situaties zich voordoet. Ze hebben het idee dat dat door iedereen gedragen wordt. Één oplossing is er niet, maar je kan het wel zoeken vanuit meerdere invalswegen.